Geboortekaartje over de grens

“G’Day Mate!”
Deze week hadden we een ‘bijzonder’ geboortekaartje te maken; de opdracht kwam (letterlijk) van de andere kant van de wereld: Australië. Een goede klant is een tevreden klant, dat bleek maar weer eens uit deze opdracht. Een paar jaar geleden hadden we voor de tante van de pasgeborene al het geboortekaartje gemaakt. En daarover was de moeder zo te spreken, dat zij voor haar eigen geboortekaartje hetzelfde papier, formaat, afdrukkwaliteit enz voor wilde.
De afgedrukte drukproef werd door tante beoordeeld (dat was net even sneller te realiseren). En de opdracht werd ook ‘bij tante’ afgeleverd.
Het is toch een aparte gedachte dat ons drukwerk zo ver van ons als eindbestemming heeft.
 
Wij zelf zijn dichter bij huis gebleven deze zomervakantie en blijven daarom ook gewoon de hele zomerperiode geopend. Of het nu gaat om een enkel printje, het kopiëren van een (oud origineel), toch nog een stel bouwtekeningen voor na de bouwvakantie, of zoals nu geboortekaartjes. Informeer gewoon eens even wat mogelijk is.

digitaal printen geboortekaartje over de grens eigen ontwerp

digitaal printen eigen ontwerp geboortekaartje (opdracht van over de grens)