AANVRAAG & PRIJZEN
We hebben onze producten en diensten in een aantal categorieën verdeeld.

Via onderstaand aanvraagformulier kunt u uw opdracht plaatsen. Selecteer de categorie en de opties die bij uw aanvraag passen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte per email. Kunt u niet wachten op een toegespitste offerte en/of wilt direct/vooraf weten wat het zou kosten, dan kunt u dat bekijken in ons overzicht met richtprijzen. Hierin wordt uitgegaan van de meest standaardversie.

De prijzen zijn exclusief BTW en niet bindend. Afwijking van de getoonde standaardversie kan een meer- of minderprijs met zich meebrengen. Prijzen zijn bij afhalen bij ons in de winkel. Eventuele verzendkosten zijn niet inbegrepen

Komen de opties van het aanvraag formulier niet overeen met uw wensen? Dan kunt u dit invullen onder het kopje opmerkingen. Indien gewenst kunt u vooraf al uw bestand sturen, zodat we nog specifieker de offerte kunnen opstellen, hiervoor kunt u de upload-link op de homepage gebruiken.

Ter info:

  • Enveloppen zijn standaard 500 stuks verpakt. Bij afwijking in aantal tussen bestelling en de verpakkingseenheid kan een toeslag voor een aangebroken verpakking worden berekend.
  • Voor zover van toepassing kunnen we zowel digitaal print als offsetdruk offreren
  • Oud Hollands: Omdat Oud Hollandse kaarten in principe voorzien zijn van een scheprand zijn we gebonden aan vaste maten, deze wijken af van de DIN-maten (A6, A5 etc). We zullen de meest passende beschikbare maat offreren.
  • Afwijkende maten voor de trouw/geboortekaartjes zijn ook mogelijk, alleen is wel een beschikbare envelop maatbepalend.
  • De bestaande geboorte- en trouwkaarten uit de collecties ontbreken in het overzicht, omdat deze kaarten elk een eigen prijs hebben. Deze collecties staan ook online (Belarto), vaak nog uitgebreider dan de modelboeken die wij hebben staan. Belarto biedt ook de mogelijkheid om (gratis) een proefexemplaar aan te vragen, zodat u het kaartje kan ‘zien en voelen’. Aan de hand van het kaartnummer kunnen we dan een prijsindicatie voor u opstellen en de order verder voor u begeleiden.