AANVRAAG & PRIJZEN
We hebben onze producten en diensten in een aantal categorieën verdeeld.

Aanvraagformulier: Via onderstaand aanvraagformulier kunt u uw opdracht plaatsen. Selecteer de categorie en de opties die bij uw aanvraag passen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte per email. Kunt u niet wachten op een toegespitste offerte en/of wilt direct/vooraf weten wat het zou kosten, dan kunt u dat bekijken in ons overzicht met richtprijzen. Hierin wordt uitgegaan van de meest standaardversie.

Prijzen: De prijzen zijn exclusief BTW en niet bindend (onder voorbehoud van prijswijzigingen). Afwijking van de getoonde standaardversie kan een meer- of minderprijs met zich meebrengen. Prijzen zijn bij afhalen bij ons in de winkel. Eventuele verzendkosten zijn niet inbegrepen

Overige wensen: Komen de opties van het aanvraag formulier niet overeen met uw wensen? Dan kunt u dit invullen onder het kopje opmerkingen. Indien gewenst kunt u vooraf al uw bestand sturen, zodat we nog specifieker de offerte kunnen opstellen, hiervoor kunt u de upload-link op de homepage gebruiken.

AANLEVERING BESTANDEN

 • Canva: Gebruikt u Canva voor de opmaak van uw bestand? Kies er dan voor om het bestand te delen/op te slaan als PDF met afloop en snijtekens. Daarmee krijgen we een bestand in de beste kwaliteit voor printen.
 • Afloop en snijtekens: Bij voorkeur ontvangen we (indien mogelijk) de bestanden met afloop en snijtekens. Deze beide opties zorgen ervoor dat wij de afdrukken beter op maat kunnen snijden. Met de afloop moet al wel rekening worden gehouden bij de opmaak: het beeld moet namelijk al iets groter zijn dan het eindformaat.
 • PDF: bij voorkeur ontvangen we de bestanden als PDF. Aanlevering als beeldbestand (bijv. jpg of png) is ook mogelijk, maar bij teksten bestaat de kans dat deze minder scherp zijn op de afdruk.

OPENINGSTIJDEN

 • maandag t/m donderdag: 8.00-17.00 uur
 • vrijdag: 8.00-16.00 uur
 • zaterdag en zondag zijn wij gesloten
 • ontvangen wij uw aanvraag buiten onze openingstijden (bijvoorbeeld in het weekend), dan zullen wij deze de volgende werkdag verwerken.

Ter info:

 • Voor zover van toepassing kunnen we zowel digitaal print als offsetdruk offreren
 • Enveloppen: Enveloppen zijn standaard 500 stuks verpakt. Bij afwijking in aantal tussen bestelling en de verpakkingseenheid kan een toeslag voor een aangebroken verpakking worden berekend.
 • Oud Hollands: Omdat Oud Hollandse kaarten (in principe) zijn voorzien van een scheprand zijn we gebonden aan vaste maten, deze wijken af van de DIN-maten (A6, A5 etc). We zullen de meest passende beschikbare maat offreren.
 • Afwijkende maten: Afwijkende maten voor de trouw/geboortekaartjes zijn ook mogelijk, een bestaande/beschikbare envelop is wel maatbepalend.
 • Overig Familiedrukwerk: De maten en prijzen voor trouw/geboortekaartjes zijn ook van toepassing op andere kaarten in ‘familiedrukwerk’ zoals gedenk-, dank- en rouwkaarten
 • Kaartencollecties: De bestaande geboorte- en trouwkaarten uit de collecties ontbreken in het overzicht, omdat deze kaarten elk een eigen prijs hebben. Deze collecties staan ook online (Belarto), vaak nog uitgebreider dan de modelboeken die wij hebben staan. Belarto biedt ook de mogelijkheid om (gratis) een proefexemplaar aan te vragen, zodat u het kaartje kan ‘zien en voelen’. Aan de hand van het kaartnummer kunnen we dan een prijsindicatie voor u opstellen en de order verder voor u begeleiden.
 • Offsetdruk: De vermelde prijzen voor offsetdruk (briefpapier, enveloppen, visitekaartjes) zijn indicatief. De prijzen voor papier zijn momenteel namelijk sterk aan veranderingen onderhevig. Door een toegenomen vraag aan kartonproducten heerst er namelijk momenteel een groot tekort aan grondstoffen voor papier (papierpulp). Dit brengt met zich mee dat sommige papiersoorten niet of slechts beperkt te bestellen zijn, of een veel langere levertijd dan gewend. In het afgelopen half jaar hebben fabrikanten en leveranciers zo goed als maandelijks prijsverhogingen doorgevoerd/aangekondigd. Omdat de papierprijzen zo sterk wijzigen, is het eigenlijk niet mogelijk om de tabellen op deze site actueel te houden. Aanvragen voor offsetdruk zullen we dan per januari 2022 uitsluitend op offertebasis verwerken.
 • Kopie/digitaal print: De vermelde prijzen zijn richtprijzen per afdruk(zijde). Een tweezijdig bedrukte pagina telt dus als 2 afdrukken!