Posters printen, plotten, afdrukken

van klein naar groot, enkele stuks tot oplage

Posters…
Je ziet ze overal om je heen: in bushokjes, in displays, in winkels, of gewoon aan je eigen muur om je kamer op te fleuren
Deze week hadden we een aantal opdrachten voor posters. En die verschilden net zoveel als de plekken waar je posters kunt vinden:
bijvoorbeeld stadskaarten, kunstposters, gedichtenposters en concertaankondigingen.
Posters tot A3-formaat kunnen we op verschillende papiersoorten afdrukken op onze ‘gewone printers’. Moet het een maatje groter zijn, dan drukken we deze op onze grootformaat-printer/-plotter (Colorwave). En dat kan dan tot een breedte van ca 100 cm voor quality-posters en tot ca 90 cm voor budgetposters.
Deze machine is geschikt voor enkele exemplaren/lagere oplages van de posters. Is er een hogere oplage mogelijk, ook geen probleem, dan werken we samen met een collega; deze drukker-voor-drukkers zorgt er dan voor dat we de opdracht binnen budget kunnen maken.
Posters printen plotten afdrukken

posters printen, plotten, afdrukken, A4, A3, A2, A1, A0