Kerstkaarten printen

nu is het moment om er al over te denken

En naast al die andere kaarten zou je haast de kerstkaarten vergeten te noemen in het rijtje.
Natuurlijk kan je kiezen voor een bestaande of ‘standaard’ kaart. We hebben deze week bijvoorbeeld weer de (zakelijke) collectie kerstkaarten van Familycards in huis gekregen.

Maar veel leuker is het om de kerstkaarten persoonlijk te maken, bijvoorbeeld met een eigen foto of een eigen ‘kunstwerkjes’.

Nu is het de tijd om daar al eens over te gaan denken. Laat het niet op het laatste moment aankomen, maak er geen stresszaak van. Het printen is immers ook niet met één vingerknip gebeurt. Het eventueel bestellen van ‘speciaal’, ander en zelfs standaardpapier duurt momenteel door papierschaarste namelijk ook langer dan andere jaren.

De goedheiligman is dan nog wel gewoon in het land, maar er is niets mis om op tijd voorbereid (of zelfs klaar) te zijn voor het volgende feest. Wij hebben de eerste drukwerkopdrachten voor ’Kerst & Feestdagen’ al afgeleverd…
Informeer gewoon eens wat mogelijk is…

kerstkaarten printen

kerstkaarten printen