Jaargangwedstrijden 2022

print en kopie bij ‘soort van NK’ voor jonge wedstrijdzwemmers

Dit weekend worden de Jaargangwedstrijden weer gezwommen in Leiden. Al vele jaren zijn we zowel in persoon, als in bedrijf bij deze zwemwedstrijden betrokken.

Een nieuw jaarlogo is voor ons de eerste stap. Vaak beginnen we daar al mee vlak nadat een voorgaande editie is afgelopen.

Bij deze wedstrijd, waarbij vele jonge zwemmers vanuit heel Nederland naar Leiden komen, moeten alle deelnemers, verenigingen en toeschouwers natuurlijk de goede richting gewezen worden, daarom zijn er allerlei kleine en grotere postertjes gemaakt.

In meer dan 100 series wordt er bijna 700 keer gestart door een zwemmer. Veel zwemmen op meerdere nummers, dus het zijn niet 700 afzonderlijke zwemmertjes, maar om tussen al die ‘koppies’ in elk geval bij kunnen houden wanneer hun (klein)kind aan de start verschijnt, zijn er voor beide dagen weer publieksprogramma’s afgedrukt.

Ook de  officials hebben natuurlijk ook hùn programma’s, startkaarten enz. nodig om de resultaten van de zwemmers vast te leggen. En als een kampioenschapsrecord ’uit de boeken gezwommen wordt’, hebben we ook weer nieuwe oorkondes afgedrukt.

Daarmee zit ons werk erop, de organisatie heeft het drukwerk ook al weer opgehaald.

Nu komend weekend ‘alleen nog’ de organisatie assisteren en ook zelf fungeren als officials.

Rest ons alleen nog om alle verenigingen, deelnemers en toeschouwers een heel zwemsportief weekend en weer geweldige wedstrijden te wensen!