Full Colour

drukwerk, printwerk en specialiteiten

Full Colour of vierkleurendrukwerk.
Eigenlijk is dat wat vooral geleverd wordt. Alleen bij huisstijlen (briefpapier, visitekaartjes en enveloppen) wordt er eigenlijk in vaste PMS-kleuren gedrukt. Hoewel ook daar een verschuiving zichtbaar is naar logo’s in full colour.

Bij kleinere oplages is digitaal print dan vaak het voordeligste. En kwalitatief doet dat zeer zeker niet onder voor offsetdruk.
Door de kostenopbouw is offsetdruk juist bij hogere oplages voordeliger. Er is geen vast punt waarbij het een, of het ander gekozen wordt. Andere factoren kunnen daarbij ook een rol spelen, zoals tijdsbestek en papiersoort.

Zo ook bij enkele opdrachten deze week, waarbij het aantal en uitvoering leken te wijzen op offsetdruk, maar het gewenste tijdsbestek toch de balans richting digitaal print liet doorslaan.
In zulke gevallen maken we vooraf een prijsvergelijking waardoor de opties goed tegen elkaar afgezet kunnen worden.

Dankzij de samenwerking met onze nieuwe specialiteitenpartner kunnen we voortaan ook hogere aantallen full colourdrukwerk voordeliger aanbieden dan binnen de (formaat)beperkingen van onze eigen persen.

En daarmee is nog niet alles gezegd. Voortaan bieden we een nieuw en uitgebreid assortiment aan drukwerkspecialiteiten. Wat te denken van bierviltjes, bestekzakjes, deurhangers, memobloks of presentatiemappen en wat niet meer.
Deze specialiteiten staan door de vele mogelijkheden niet in onze standaardprijslijst en zijn altijd op offertebasis.

Informeer gewoon eens wat er mogelijk is…

drukwerk en printwerk in full colour met specialiteitenpartner ook speciaal drukwerk zoals bierviltjes memobloks en bestekhoesjes

Drukwerk en printwerk in full colour. Door samenwerking met onze specialiteitenpartner nu ook speciaal drukwerk zoals bierviltjes memobloks en bestekhoesjes