Geboortekaartjes, variatie op een thema

Geboortekaartjes.
Dat is een van de weinige momenten dat een (niet zakelijke) klant bij de drukkerij komt. Des te leuker is het dan ook als dezelfde klant bij de geboorte van een nieuw broertje of zusje terugkomt. In zo’n geval vormt vaak het eerdere geboortekaartje het uitgangspunt voor het nieuwe kaartje.
Opvallend was dat we afgelopen week dus vooral zulke ‘opvolgende’ geboortekaartjes mochten maken. En inderdaad bijna allemaal hadden ze een link met het eerdere kaartje.
Zo ook dit ‘drie-dubbel-dikke’ geboortekaartje: 3 lagen karton op elkaar geplakt. Het vergt wat meer handwerk en tijd, maar dan heb je toch weer een bijzonder geboortekaartje. Ook exclusief? Nee niet helemaal, want het was een ‘variatie op het thema’ van het geboortekaartje van het broertje, met vooral een andere kleurcombinatie.
Hoewel een niet-zakelijke klant dus vooral voor geboorte- en trouwkaart binnen komt, is er nog legio ander print-, plot- en drukwerk te bedenken. Informeer gewoon eens wat er mogelijk is…