last minute printwerk voor een bruiloft

Het was gisteren niet de eerste keer en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn, dat een bruidspaar op het laatste moment een (andere) drukker nodig heeft.

Zo kreeg de bruidegom gisteren op het laatste moment te horen dat een specifiek printwerk niet op tijd geleverd werd. Omdat we de kaarten, menu’s, naamkaartjes etc al voor hen gemaakt hadden, vroeg hij of wij hem uit de brand konden helpen. In dit geval konden we hem een passend – en vooral tijdig – alternatief bieden. “Ik had ook gewoon meteen bij jullie moeten bestellen. We waren al zo tevreden over de kaarten. Gewoon prijzenswaardig de snelheid en flexibiliteit waarmee jullie leveren”…
Als vierde generatie is dat ons ons gewoon ‘met de paplepel ingegeven’. We weten niet beter.

Een andere keer hadden we de bruid bijna huilend aan de telefoon. Door een verandering in de COVID-regels. Mochten er meer mensen aanwezig zijn. Met de bloemen konden we ze niet helpen. Maar die extra (menu)kaarten die ze de volgende dag nodig hadden, konden we ze bijna ‘klaar terwijl ze wachtte’ gewoon van dienst zijn…

printwerk trouwkaart bruiloft

Last minute printwerk voor een bruiloft