Printen/kopiëren schoolkrant

Het is weer de tijd van het (school)jaar af te sluiten. En weer was het zo’n ‘bijzonder’ jaar. Maar de leerlingen van deze school hadden meer dan genoeg ervaringen opgedaan om hun halfjaarlijkse schoolkrant mee te vullen. Zelfs meer dan ‘gebruikelijk’, want deze editie was dikker dan voorgaande edities. Voor de meeste leerlingen is het de afsluiting van ‘maar’ een schooljaar; voor de groepen 8 is het natuurlijk het einde van hun lagere schooltijd; dus logisch dat zij extra in de schijnwerpers worden gezet in deze editie.

Voor printen en kopiëren, hoeft het natuurlijk niet zo’n ‘omvangrijk boekwerk’ te zijn, ook voor een enkel kopietje kunt u bij ons terecht. Iets nodig? Kom gewoon eens binnen. Wij zijn gewoon de hele zomerperiode geopend.

printen kopiëren schoolkrant

printen kopiëren schoolkrant