Mag de afdruk ietsje langer zijn?

De bouw en architecten zijn veelal nog gesloten voor de vakantie, dus heel veel bouwtekeningen drukken we op het moment nog niet af. Maar onze plotter/grootformaat printer is niet beperkt tot alleen bouwtekeningen. Ook een ‘gewone’ grote en/of lange afdruk zoals een basic/budget poster of ook een quality poster worden op onze ColorWave plotter afgedrukt.
Deze opdrachtgever had een proef nodig ‘op waar formaat’. Geen probleem, ook niet als het stroken van 3 meter zijn. De afdrukken worden gemaakt vanaf een rol. Dus de breedte van de papierrol is bepalend voor de afdruk.
Onze basic/budget afdrukken zijn mogelijke tot een breedte van ca. 90 cm (4 verschillende rolbreedtes). Terwijl de standaardrolbreedte voor onze quality afdrukken ca 100 cm is.
Ook een afdruk nodig in een ‘maatje meer’? Informeer gewoon eens wat er mogelijk is…

plotten grootformaat bouwtekening poster colorwave

Plotten van bopuwtekeningen, posters of grootformaat op ColorWave