Open Monumentendag 2021

Open Monumentendag. Ieder jaar zijn in er in de aanloop naar dit evenement wel een aantal opdrachten die overduidelijk hiervoor bestemd zijn (soms zelfs luttele minuten voor sluitingstijd).
Zo ook deze week. Of het nu gaat om het plastificeren van enkele presentatiebordjes gaat, het plotten/afdrukken van een programma of het afdrukken en opplakken van een bouwtekening, zo kunnen we een heel klein (architectonisch) steentje bijdragen.
Een 900-jarig kerkgebouw zoals de Pieterskerk, een woonhuis of het gebouw van een voormalig warenhuis, zijn maar enkele voorbeelden van monumenten die dit jaar (op reservering) in het kader van dit evenement te bezichtigen zijn…

Open Monumentendag printen plotten afdrukken plastificeren opplakken

Open Monumentendag printen plotten afdrukken plastificeren opplakken