(wetenschappelijke) Presentatieposters

(Wetenschappelijke) Presentatieposters.
Bij vlagen was het bijna een ‘dagelijks product’. Als het ‘congresseizoen’ begon, was soms haast 4 van de 10 mailtjes voor zo’n poster.
Begrijpelijkerwijs heeft dit alles de afgelopen periode stil gelegen. Maar het lijkt erop dat ook dit weer begint op te starten, want deze week waren ze er weer: enkele mailtjes voor dergelijke posters volgden elkaar vlot op. En al is het niet voor een congres, soms presenteer je de bevindingen toch eenvoudiger op een papieren poster, dan vanaf een beeldscherm.
We maken deze posters in quality op 150 gram mat posterpapier; of in basic/budget op 80 gram papier. Het kwaliteits- en prijsverschil zit hem in de verschillende papiersoorten en ook de intensiteit/dichtheid van de bedrukking.
Wetenschappelijke posters zijn natuurlijk niet onze enige groot formaat afdrukken; ook bouwtekeningen en andere (artistieke) afdrukken komen van onze plotter. Basic/budget tot een rolbreedte van ca 90 cm en quality tot een rolbreedte van ca 1 m. Vraag er gewoon eens naar…

wetenschappelijke presentatieposter grootformaat basic budget quality plotten

wetenschappelijke presentatieposter: afdruk in grootformaat; in basic budget of quality; plotten