Printwerk, oh zo gevarieerd

Printwerk:
Natuurlijk een dagelijkse gang van zaken voor een drukkerij met copyshop. En dat is o zo divers: de ‘leuke dingen’ zoals geboorte- en trouwkaarten, maar ook de ‘mindere’ zoals rouw- en condoleancekaarten.
En dan hoeft het ook niet meteen een grote oplage van een nieuwsbrief of wijkkrant te zijn. Ook een enkel printje van je uitleg voer je presentatie (met bijhorend poster) of het lesboek dat je alleen digitaal hebt, maar net fijner leert en streept op ‘papier’ of je buro- en projectpresentatie kan je (even) af laten drukken.
Of een flyer, nieuw visitekaartje of poster voor een aankomend evenement, allemaal zomaar wat voorbeelden van printwerk dat deze week over de toonbank ging.
Soms is het dus echt: “je leest beter van papier”…

printwerk nieuwsbrief wijkkrant presentatie lesboek

printwerk: van nieuwsbrief wijkkrant (buro)presentatie tot lesboek