Geboortekaartjes: klassiek met een moderne twist.

Oud Hollands en NIEUW!: Aquarelkarton

Geboortekaartjes:
Een van de leukste soorten post om te krijgen (naast verjaardagskaarten). En deze week volgden de opdrachten daarvoor elkaar vlot op. En toevallig dan ook allemaal met een zelfde vleugje van klassiek.
Terug van nooit weg geweest zijn de Oud Hollandse kaarten: dik crème karton met een ‘scheprand’. Heel klassiek is dat dan met een strikje, maar dat hoeft helemaal niet. Een heel klassiek lettertype gecombineerd met een afbeelding in silhouette resulteert al in een heel ander kaartje.
Of juist heel traditioneel: alleen de voornaam op de buitenzijde, maar dan net in een ander lettertype en kleur dan ‘klassiek’. En als aan de binnenzijde dan een kindertekening wordt gebruikt, is het kaartje verre van klassiek.
Wij kunnen namelijk de meeste soorten Oud Hollandse kaarten in Full Colour inprinten. Zodat er veel meer en ook voordeliger mogelijk is dan in traditionele druk.
NIEUW:
Nieuw in ons assortiment is het aquarel karton waarop we geboortekaartjes kunnen afdrukken. Bijpassend bij een ‘geschilderde afbeelding’ geeft dat ook een heel klassiek beeld. De structuur van het papier wordt mooi meegenomen door de printer. Zodat het kaartje zelf ook het gevoel van een aquarel mee krijgt.
geboortekaartjes: klassiek en modern: Oud Hollands en Aquarelkarton

geboortekaartjes: klassiek en modern: Oud Hollands en (NIEUW!:) Aquarelkarton