Periodiek met een gouden randje

jubileum editie

In december hebben we doorgaans ‘een samenloop’ van periodieken. Dit jaar volgens ze elkaar ‘netjes’ op een rij. Net als de ene klaar en ingepakt is, komt het bestand voor de volgende binnen. Zo leveren we deze week binnen 3 dagen bijna 1200 stuks van een wijkkrant en een kerkblad af en staat de andere wijkkrant voor volgende week in de startblokken.

De wijkkrant van deze week had bijna letterlijk een gouden randje. Het was namelijk al de honderdste editie. Dus de redactie en wijkvereniging hadden er een speciaal nummer van gemaakt met extra pagina’s en kleurbladen.

Maar het hoeft natuurlijk niet meteen een opdracht voor een oplage tijdschriften te zijn. Een enkel kopietje of printje maken we met dezelfde aandacht. Informeer gewoon eens wat er mogelijk is…

digitaal printen periodiek kleur zwart

periodiek/tijdschrift digitaal print in zwart en kleur, geniet gebrocheerd