Drukke decemberdagen

tasjes vol opdrachten om op te halen

Nee het zijn geen tasjes van een afhaalrestaurant!
Wel zijn het gewoon allemaal opdrachten die klaar stonden om op te halen. Om ‘’ afleveren te vergemakkelijken verpakken we opdrachten voor zo ver mogelijk namelijk tegenwoordig in papieren tasjes.
‘December-opdrachten’ komen andere jaren ook wel binnen een kort tijdsbestek binnen. Maar deze week volgden opdrachten elkaar sneller op dan ze afgedrukt en ook opgehaald konden worden. Dus was de tafel al snel behoorlijk vol.

Omdat er natuurlijk maar één opdracht tegelijk op een machine afgedrukt kan worden, werd het met regelmaat schuiven in de volgorde. En al helemaal toen de productie een schoolkrant met een week vervroegd moest worden en de wijkkrant ook al op de planning stond.

De laatste opdrachten van deze week zijn ook al bijna weer afgerond, zodat we na het weekend er weer fris tegen aan kunnen gaan.

Volgende week nog printwerk nodig? Laat het niet op het laatste moment aan komen en bestel op tijd. Vrijdag 24 december zijn wij (maar) tot 12.00 geopend…

drukke decemberdagen wijkkrant schoolkrant kerstkaarten visitekaartjes speelkaarten kleurplaten digitaal print

drukke decemberdagen: tasjes vol opdrachten (wijkkrant, schoolkrant, kerstkaarten, visitekaartjes, speelkaarten, kleurplaten, digitaal print