(op)starten na de vakantie

plotten bouwtekeningen, printen geboortekaartjes en boekjes

Afgelopen week waren in onze regio de (school)vakanties weer voorbij. Dat betekende dat onze zakelijke opdrachtgevers weer stil aan hun activiteiten begonnen op te starten en hun opdrachten voor bouwtekeningen en dergelijke ook weer binnen begonnen te komen.

Baby’s betekenen natuurlijk de start van een nieuw leven. Het was weer eens zo’n week dat we relatief opvallend meer geboortekaartjes gemaakt hebben dan andere weken in het jaar. En toch was het geen volle maan geweest; maar misschien dachten deze nieuwe wereld bewoners wel dat ze de grootste hitte nog maar even ‘uit wilden zitten’.

En nog zo’n opdracht met een nieuwe start: een huwelijk. Normaal gesproken hebben dergelijke opdrachten een redelijk lange doorlooptijd. Maar deze bruid had toch wat meer haast; de bruiloft zou in het buitenland plaats vinden en haar was verzekerd dat de liturgieboekjes op de locatie geregeld zouden zijn. Dat bleek dus niet het geval te zijn. Natuurlijk konden we deze boekjes voor het bruidspaar maken, en kon de bruid ruim voordat zij af zou reizen ook dat puntje van de to-do-lijst alsnog afvinken…

Ook iets snel nodig, of is er iets meer tijd? Informeer gewoon eens wat mogelijk is…

starten na vakantie plotten bouwtekeningen printen geboortekaartjes boekjes

Weer (op)starten na de vakantie met plotten bouwtekeningen en printen geboortekaartjes en boekjes