Congreswerk…

digitaal printen congresbundels, naambadges, formulieren etc.

Congressen zijn vandaag de dag ook weer aan de orde. Voor deze opdracht hadden we een tijdje geleden de notitie/schrijfblokken al gemaakt.

De teksten voor de congresbundel waren echter nog niet definitief, dan wel nog ’in ontwikkeling’. Toen we het bestand eerder deze week ontvingen konden we er dan ook mee aan de slag. Aangezien het een relatief klein aantal deelnemers betrof was digitaal print de aangewezen productiemethode.

De teksten werden gebundeld in ’panorama-ringbanden’ waar een gepersonaliseerd voorblad in werd gestoken. En ook het aanverwante printwerk werd gelijktijdig meegeleverd; zoals de A4-wegwijsbordjes, de begeleidende brieven en formulieren, en ook de naam-lanyards en ‘tent-tafelkaarten’. Zo kon de gehele huisstijllijn doorgevoerd worden.

Nu waren hier heel wat printafdrukken mee gemoeid, maar ook kleiner werk of één enkel printje is geen probleem. Loop gewoon eens binnen of informeer wat mogelijk is…

digitaal printen congresbundel formulieren naambadges

digitaal print: congresbundel naambadge formulieren tentkaarten