Kaarten en enveloppen

constitutiekaarten, geboortekaartjes & uitnodigingen

Deze week konden we weer een aantal opdrachten met kaarten en enveloppen afleveren.

Het nieuwe studiejaar is al weer even onderweg. En bij studentenverenigingen betekent dat vaak ook het kiezen van een nieuw bestuur. Om zo’n bestuurswisseling aan de relaties kenbaar te maken worden dan ‘constitutiekaarten’ verstuurd. En dus konden we enkele van dergelijke opdrachten afleveren deze week.

En gingen er weer enkele geboortekaartjes over onze balie. Een kaartje dat net een ander formaatje heeft dan anders is geen probleem. Met uitzondering van de Oud Hollandse kaarten (die hebben immers in principe een scheprad waardoor je aan een bestaand gebonden bent) drukken we de kaarten af op een groter vel en snijden we de kaarten op maat. Bepalender is dan wel of er een passende envelop te krijgen is. Soms is het dan beter of voordeliger om een ruimere (standaard) envelop te kiezen, dan eentje die past bij het kaartformaat.

En als je nu niet zo handig bent met het ontwerpen/bedenken van een uitnodiging en het online begint te duizelen hoe je dat aan moet pakken; dan zijn er nog onze modelboeken. Hierin kan een bestaande kaart gekozen worden en hoeft alleen de tekst nog aangeleverd te worden. Maar misschien is dat net te standaard, heb je wel een idee, maar weet je niet hoe dat technisch vormgegeven of uitgevoerd moet worden. Kom dan met dat idee en vraag gewoon eens of we daarbij van dienst kunnen zijn…

kaarten enveloppen printen constitutiekaart geboortekaartje uitnodiging

kaarten en enveloppen: digitaal print in kleur en zwart; deze week constitutiekaarten, geboortekaartjes en uitnodigingen