ben ik nog op tijd met aanleveren?

Vaak begint een opdracht met “ik heb het eigenlijk ‘gisteren’ nodig”. Nu is dàt natuurlijk niet mogelijk, maar we proberen wel altijd een opdracht zo snel mogelijk af te kunnen leveren. Dan zeggen klanten wel eens”jullie zijn nog sneller dan ‘Overtoom’”.
Maar merendeels is een dergelijke expliciete tijdsdruk niet aanwezig.

Want de productie, het draaien van de machines heeft natuurlijk gewoon zijn tijd nodig. Of bij samenloop van opdrachten moet gewoon even gewacht worden tot de ene opdracht klaar is, voor de volgende opdracht (op dezelfde machine) gestart kan worden.

Maar heel soms kunnen we in ons vuistje lachen. Zo ook met een opdracht deze week. Posters en kaarten moesten mee ”in den lande’. Natuurlijk hadden deze ook op locatie afgedrukt kunnen worden. Maar daar moesten de bestanden anderhalf tot twee weken tevoren aangeleverd zijn.
Tja en onze opdrachtgever kon de opdracht dus binnen enkele uren na ontvangst van de bestanden al ophalen.