Eentje maar

printen van een uniek en enkel exemplaar

van een magazine, tijdschrift of presentatie

“Ik heb een raar vraagje: ik heb maar één exemplaar van een tijdschrift nodig. Doet u dat ook? Want bij een ‘belrondje’ werd me gezegd dat dat nergens in Leiden mogelijk zou zijn.” Nou deze klant konden we afgelopen week gerust stellen: dat doen we gewoon! Geen enkel probleem.

Juist dat soort enkele exemplaren is bij ons dagelijkse gang van zaken. Of het nu om één of enkele exemplaren van een presentatie van een architect gaat, of één exemplaar met gebundelde memoires, de mogelijkheden zijn groot. Het enige waar we dan niet van dienst mee kunnen zijn is een hardcover. Maar boeken met een softcover zijn geen probleem: geniet gebrocheerd, lumback gelijmd of met een metalen ringband.

Voor diverse vormgevende opleidingen hebben we ervaring dat studenten hun verslagen en presentaties vorm moeten geven als een tijdschrift of magazine. En daar was er ook altijd maar een enkel exemplaar van nodig; dus voor dit ‘verjaardags magazine’ draaiden we ook onze hand niet om.

Geniet gebrocheerd of met een ringband kan vaak al dezelfde dag klaar zijn. Voor een lumback gelijmd exemplaar hebben we iets meer tijd nodig, omdat daarbij de lijm tenminste 8 uur uit moet harden voor we het exemplaar netjes op maat kunnen snijden. Alleen hoogglans papier voor een ‘glossy’ kunnen we niet lumback lijmen; door de coating van het papier hecht onze lijm(methode) niet goed,

De klant van afgelopen week was in elk geval superblij met het tijdschrift. Dus in Leiden is het wel degelijk mogelijk!

Ook zo iets nodig, bijvoorbeeld voor de feestdagen? Informeer gewoon eens wat mogelijk is.

digitaal print enkel uniek exemplaar tijdschrift magazine presentatie

digitaal print enkel uniek exemplaar tijdschrift magazine presentatie