feestmaand opdrachten

kerstkaarten, wenskaarten & feestfolders

De maand november is al meer dan de helft achter de rug. Het is dan ook niet verwonderlijk dat menigeen al weer aan de laatste maand van het jaar begint te denken.

Zo konden we afgelopen week al aan de slag met de eerste opdrachten voor de feestdagen.
Kerstkaarten zijn daarbij natuurlijk het eerste waar je aan denkt, en inderdaad daar zijn de eerste voorbereidingen al voor aangevraagd en binnengekomen. Maar ook een kaartje als ’blijk van waardering’ voor klanten/relaties in de sfeer van 5 december. En een folder met het ‘december-assortiment’.

De opdrachten verschillen op zich niet zo veel van de rest van het jaar, alleen hebben ze net een feestelijker tintje en is het ‘drukker bij de drukker’. Voorkom de hectiek en de drukte van december en bestel tijdig of gewoon wat eerder.

Ook printwerk nodig voor december? Informeer gewoon eens wat we kunnen betekenen…

feestmaand december printen kerstkaart wenskaart folder

feestmaand/december: digitaal printen van kerstkaart wenskaart folder