Staat niet op de kaart

digitaal printen trouwkaart met personal touch

“Staat niet op de kaart” is zo’n uitdrukking die wel op de trouwkaart die we onlangs afleverden van toepassing is.

Hoewel het was eigenlijk meer ‘mijn idee voor een kaart zit niet in de collectie’. Nu is dat volstrekt geen probleem. De collecties kaarten (trouw- en geboortekaartje) worden wel vaak ingekeken, maar bijna meer dan 9 van de 10 keer komt men toch uit op een eigen ontwerp.

En toch was het eerste bestand dat we kregen heel anders dan de uiteindelijke kaart. Want het werd letterlijk een trouw-kaart! Omdat het bruidspaar op een Waddeneiland ging trouwen, hebben ze er uiteindelijk voor gekozen om de trouwkaart vorm te geven als een soort van landkaart.

Dus totaal geen ‘gewone’ dubbele kaart, maar echt meer een A3-vel/-kaart dat met verschillende zigzagvouwen als een ‘echte’ landkaart in de envelop kan. Dus puntje bij paaltje stond alles letterlijk wèl op de land-/trouwkaart. En was de kaart super persoonlijk geworden…

Ook iets te vieren? Informeer gewoon eens wat mogelijk is. Want al zit de kaart niet in onze bestaande collecties, het realiseren van het eigen ontwerp is doorgaans helemaal geen probleem.

trouwkaart digitaal print eigen model persoonlijke touch

trouwkaarten digitaal print in kleur van eigen model met speciale persoonlijke touch