gewoon even binnenstappen

Dat was afgelopen week toch leuk om te horen. Soms is het inderdaad net wat prettiger of zelfs gemakkelijker als je ergens kunt ‘binnenstappen’ met je opdracht en niet alles alleen online verloopt.

Een papiersoort voor een kaart wil je kunnen zien of voelen. En als eens iets niet helemaal zelf lukt, dan is face-to-face voor vragen en advies toch ook erg fijn.

En zo heel ingewikkeld was de opdracht en vraag deze week echt niet. Maar we konden wel direct meerdere opties aanbieden en ook was de opdracht eigenlijk de volgende dag al klaar. De echtgenoot had eerst online zijn licht opgestoken, maar het gemak van de mogelijkheid om ‘even te komen buurten’, mocht het niet lukken en ook de eventuele levertijd (want het idee was nog maar kort tevoren opgekomen, maar moest wel binnen een paar dagen klaar kunnen zijn) hadden voor deze opdrachtgever de doorslag gegeven.

En als de klant dan met een glimlach en de opdracht onder haar arm onze winkel verlaat. En ook zo’n compliment geeft, dan ga je de dag verder toch ook met een glimlach door.

En natuurlijk hoef je niet voor elke fase van een opdracht langs te komen. Een offerte, sturen van een bestand en een eventuele bestandscontrole kunnen natuurlijk digitaal/per e-mail. Maar fijn dat de mogelijkheid om langs te komen en eventueel mondeling iets toe te lichten of persoonlijk uit te leggen bestaat…

gewoon even kunnen binnenstappen

gewoon even kunnen binnenstappen