Softbanner / Canvas light

nieuwe kwaliteit!

Na de vorige reeks orders voor softbanner posters volgden er nog enkele.

Maar de rol is niet eindeloos. Normaal geen probleem, dan bestellen we een nieuwe. Alleen dit materiaal was niet meer leverbaar bij onze leverancier.

Het softbanner dat we hadden was ‘non-woven’. En eigenlijk was het vrij slap, had weinig ‘body’, maar kon wel gemakkelijk worden opgevouwen. Ook bleven vooral scherpe vouwen goed zichtbaar na weer uitvouwen.

De vernieuwde kwaliteit die we nu bieden, ziet er meer uit als canvas. Maar in plaats van zo dik als schilderdoek, kan je het beter ‘light canvas’ noemen. Het kan nog steeds opgevouwen worden voor in de koffer. Alleen kan je het iets minder klein opvouwen.

Voordeel daarentegen zijn wel, dat de vouwen na het weer uitpakken minder zichtbaar blijven. En vooral dat de poster uiteindelijk meer ‘body’ heeft, hangt de poster mooier.

We hebben direct het model bij onze balie aangepast, zodat u daar direct de vernieuwde kwaliteit kunt zien en ‘voelen’. Ook een dergelijke congresposters nodig? Informeer eens naar onze mogelijkheden en levertijd…

nieuwe kwaliteit softbanner canvas-light opvouwbare poster

nieuwe kwaliteit softbanner canvas-light opvouwbare poster