‘brug open’of ‘brug dicht’

(congres)posters op softbanner/light canvas

Kent u ook die spraakverwarring: ‘de brug is open’ of ‘ de brug is dicht’?

Net zo iets hebben we bij onze plotter. Normaal gesproken zit aan de uitvoer een unit gekoppeld, waardoor de afdrukken naar de automatische vouwer gevoerd worden. Zo komt er dus een keurig net naar A4 gevouwen pakketje uit.

En dan is er natuurlijk ook de ‘boven-‘ en onder uitvoer. Maar soms zijn die opties niet genoeg en moet de uitvoer unit, net als een brug even omhoog geklapt worden.

Zeer zeker voor de serie congresposters die we afgelopen week moesten afdrukken op softbanner / light canvas. Dit materiaal heeft net even wat extra aandacht nodig. Zo moet het ‘automatisch afsnijden’ even omzeild worden en moeten de posters tussendoor even handmatig geknipt worden.

Voordeel van dit softbanner/light canvas is wel, dat als je met de poster naar het buitenland moet, de poster ook min-of-meer gevouwen in de koffer mee kan, in plaats van een kokerrol.

Informeer gewoon eens wat mogelijk is. Binnen afzienbare tijd hebben we namelijk een nieuwe kwaliteit van dit softbanner/light canvas.

(lees ook: wetenschappelijke presentatieposters, ben ik nog op tijd met aanleveren, mag de afdruk ietsje langer zijn, posters printen plotten afdrukken)

poster congresposter softbanner light canvas

posters en congresposters in full colour op softbanner of light canvas