Digitaal printen menukaarten

“We mogen weer”, dat was een veel gehoorde kreet de afgelopen dagen van onze opdrachtgevers uit de horeca. Allemaal willen ze goed voorbereid zijn op de komende tijd. En een nieuwe kaart is daar vaak een onderdeel van. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we de afgelopen tijd met regelmaat van de klok een dergelijke opdracht binnenkregen (soms zelfs luttele seconden achter elkaar).
Ook als toeleverancier is het ook fijn om die vernieuwde geestdrift en inspanningen weer te kunnen zien. En omdat digitaal printen natuurlijk een snelle techniek is, zijn (last minute) wijzigingen ook snel te realiseren.
De weerberichten voor het komende weekend lijken niet echt te duiden op terrasweer, maar weet dat de horeca voorbereid is…

digitaal printen menukaarten

digitaal printen menukaart