Printing on demand, kleine oplage boeken

Printing in demand, dat zijn opdrachten die we de laatste tijd steeds vaker maken. Boeken en boekjes in kleine oplage. Één enkel exemplaar van een wetenschappelijke publicatie, 10 lesboeken, 22 familiekronieken, 40 verhaalbundels en 200 zakboekjes. Zomaar wat opdrachten die we de afgelopen periode maakten.
Vooral voor deze ‘kleinere’ aantallen is ons printing in demand een voordelige optie. En waar je voorheen ‘een bundel papier met een ringband’ had, heb je met onze lumback-binding nu meer een ‘echt boek’, een paperback in handen.
Informeer gewoon eens wat mogelijk is. We kunnen natuurlijk altijd eerst een offerte maken.

printing on demand kleine oplage boeken zakboekje verhaalbundel wetenschappelijke publicatie

printing on demand: kleine oplage boeken: zakboekje, verhaalbundel, wetenschappelijke publicatie