Oud Hollands, strak in het gelid

geprint, gevouwen

Oud Hollandse kaarten blijven populair. Zowel in een heel klassieke uitvoering al juist eigentijds.
De structuur en uitstraling van Oud Hollands is gewoon tijdloos.
Onze Imagepress kan het overgrote deel van de beschikbare formaten inprinten zodat je niet gebonden bent aan maar één kleur, maar voor dezelfde prijs de kaartjes in full colour kan laten maken.

Aan de kaarten is eigenlijk niets recht of strak. Die rafelige scheprand is juist het karakteristieke eraan. Maar dat maakt meteen ook, dat de kaarten geheel eigen maten kennen die afwijken van standaard A6, A5 etc.

Toch stonden deze week Oud Hollandse kaarten strak in het gelid: geprint, gevouwen en klaar om ingepakt en afgeleverd te worden bij de kersverse ouders. En ook de volgende kaarten liggen al klaar om ingeprint te worden zodra de nieuwe wereldburger zich heeft aangemeld.

Ook geïnteresseerd in Oud Hollandse kaarten? Informeer gewoon eens wat mogelijk en beschikbaar is. Door de verscheidenheid aan maten hebben we deze kaarten in principe niet zelf op voorraad, maar kunnen deze doorgaans de volgende werkdag wel in huis hebben. Een modelboek waarin je de verschillende maten kunt bekijken en ‘voelen’ hebben we gewoon beschikbaar.

Bekijk ook onze blogposts: oud hollands in het kwadraat en geboortekaartjes: klassiek met een moderne twist

oud hollands digital print kleur geboortekaartjes

Oud-Hollands: geboortekaarrtje, digitaal print kleur, strak gevouwen