Congresprogrammaboekje

met extra handen uit de mouwen

Het ‘normale leven’ begint weer een beetje zijn gang te vinden (op een ongebruikelijke sneeuwbui na). Waren eerst de fysieke cursussen weer opgestart waar we onderwijsmaterialen konden maken. Deze week konden we voor dezelfde opdrachtgever ook weer de programmaboekjes en badges voor een congres maken.
Dus ook congressen en dergelijke worden weer opgestart en georganiseerd.

Met dit programmaboekje was iets meer ‘handwerk’ gemoeid, dan normaal gesproken. Het boekje was te dik/bevatte te veel pagina’s voor de reguliere vouw-nieter. Dus moest er ‘met de hand’ geniet worden met stalen nietjes, en vervolgens ook met de hand gevouwen worden. En na schoon snijden stonden ze klaar voor aflevering.

Maar met inmiddels meer dan 120 jaar ervaring is ‘een beetje handwerk’ ons zeker niet vreemd.
Ook een boekje nodig? Of maar een enkel printje?
Geen probleem. Informeer gewoon eens wat mogelijk is

congresboek digitaal print kleur geniet programmaboek

congresboek/programmaboekje: digitaal print kleur geniet