Alles komt goed …

…digitaal print programmaboekje met spoed

Ook Pasen is een periode van tradities en gebruiken. Denk maar eens aan de paaseitjes, de paasstol, het bezoekje aan overvol tuincentrum of meubelplein of die zwemmers die al dagen uitkijken naar hun ‘Paaskamp’.

Zoals gebruikelijk sluiten we op Goede Vrijdag dan ook eerder en zijn we vandaag tot 13.30 uur geopend.

Maar voor velen hoort ook het bijwonen van een uitvoering van de Matthäus Passion bij Pasen.
De transporteur van een collega stelde de organisator voor een voldongen feit: met zekerheid zouden de programmaboekjes niet (op tijd) bezorgd gaan worden. Dus vroeg de organisatie ons hen te hulp te schieten.

Met enig kunst-, vlieg- en nachtwerk konden we hen van dienst zijn. Papier en tijd waren daarbij bepalende factoren. Want met de huidige situatie op de papiermarkt is het niet mogelijk om de benodigde hoeveelheid papier op voorraad te hebben/houden. En tijd, want de printer kan natuurlijk niet sneller dan technisch mogelijk en de uitvoering moet ook op tijd beginnen. Maar we hebben alle geïnteresseerden voor dan wel na de uitvoering van een boekje kunnen voorzien. En ook de laatste exemplaren worden momenteel afgedrukt en afgewerkt, zodat bij de tweede uitvoering vandaag de boekjes weer in huis zijn.

Zo kan je met recht met het thema van ‘the Passion’ van dit jaar spreken: “Alles komt goed…”