Wikkel-/tweeslagfolder …

…soms handgevouwen net iets sneller

Je kent ze wel: van die folders die je in ‘3 flappen’ uit kan klappen.

Doorgaans werken we deze folders machinaal/automatisch af: plat en ongevouwen erin en een klant-en-klaar gevouwen folder komt de machine uit.

Maar soms doen we het net even anders. Zo ook met een opdracht deze week. Door het aantal en uitvoering waren de folders digitaal geprint. Omdat het papier in de printer een beetje statisch geladen wordt, zijn de afdrukken naderhand voor het machinaal vouwen sterker storingsgevoelig. De tijdswinst die behaald zou worden met automatische afwerking wordt teniet gedaan door uitval en storingen, waardoor weer extra bijgeprint zou moeten worden.

Dus zijn de folders weliswaar machinaal voorzien van vouwlijnen, maar voor die laatste handeling kwam toch weer ‘ambachtelijk handwerk’ om de hoek kijken. Met onze ervaring kennen we inmiddels wel de snelste weg om tot resultaat en eindproduct voor onze klant te komen.

Ook folders, flyers of een enkel printje nodig? Informeer gewoon eens wat we zouden kunnen betekenen…

digitaal print kleur wikkelfolder tweeslagfolder

wikkelfolder, tweeslagfolder digitaal print in kleur