Reprowerk: cursusboeken

printen, perforeren, inhangen

Reprowerk: is echt zo’n ‘paraplu’ waar tal van onze werkzaamheden onder vallen.

Deze opdracht is daar een goed voorbeeld van. De binnenwerken van het cursusboek werden als bestand aangeleverd, zodat we deze in oplage konden printen. Ook de inlays voor de mappen werden geprint en in de bijgeleverde zichtmappen ingestoken. De binnenwerken werden geperforeerd en in de map ingehangen.

Ook de bijhorende hand-outs zijn geprint, voorzien van een scheidingsvel, geperforeerd en gebundeld. Juist omdat de cursisten hun materiaal zelf completeren middels die hand-outs is een map de inbindwijze bij uitstek.

Maar (cursus)boeken ingebonden met een metalen ringband of juist gelijmd ingebonden als een paperback gaan bij ons met regelmaat de deur uit. Wij zijn daarbij juist sterk in de enkele exemplaren en relatief kleinere oplages.

Informeer gewoon eens wat zou kunnen. Ook voor ’gewoon’ print- en kopieerwerk en drukwerk kunt u bij ons terecht.

reprowerk: cursusboeken printen zwartwit perforeren inhangen

Reprowerk: cursusboek printen in zwartwit, perforeren en inhangen in zichtmappen