Printwerk klaar? Zwemmen maar!

print, kopie en plot voor Jaargangwedstrijden 2023

Printwerk klaar? Zwemmen maar!

Komend weekend komen weer een stuk of 70 verenigingen uit het hele land naar Leiden om met hun jongste wedstrijdzwemmers deel te nemen aan de “Speedo Jaargangwedstrijden”. Twee dagen klinkt het startsignaal en aanmoedigingen door het wedstrijdbad van Zwembad de Zijl.

Net als dat de wedstrijd al vele jaren door een enthousiaste vaste groep mensen binnen ZVL-1886 Center wordt georganiseerd, maken we ook al geruime tijd het benodigde printwerk (programma’s, startkaarten, entreekaarten etc), weten we elk jaar weer een nieuw logo samen te stellen en zijn we als vrijwilliger en ook als official persoonlijk betrokken bij het wedstrijdverloop.

Maar naast het printwerk voor dèze wedstrijd, maakten we ook het printwerk voor nog een vijftal andere zwemwedstrijden die dit weekend door de zwembond worden georganiseerd.

We wensen alle zwemmers die dit weekend het water in gaan en in het bijzonder die van de Jaargangwedstrijden veel zwemplezier en een goede wedstrijd!

Maar ook voor ‘gewoon’ print-, kopieer-, plot- en drukwerk kan je natuurlijk bij ons terecht. Loop gewoon eens binnen of informeer wat er mogelijk is…

(lees ook: Jaargangwedstrijden 2022)

print kopie plot speedo jaargangwedstrijden zwemmen 2023

print kopie plot voor de Speedo Jaargangwedstrijden 2023