Boeken, boekjes, periodieken

en ook zangboekjes, liturgieboekjes en dichtbundels

Vorige week vormden kerstkaarten in grote mate de boventoon. Deze week ging dat nog onverminderd voort, zodat we nu zo’n 4400 kerstkaarten hebben afgeleverd. Sommige opdrachtgevers kiezen voor een nieuwjaarskaart en daarvoor is de eerste opdracht ook al ‘voor aangekondigd’; dus met (wens)kaarten zijn we nog niet klaar voor het jaar.

En al die kaarten moesten ‘tussen de bedrijven door’ afgedrukt worden want bij elkaar maakten we nog zo’n 3150 boeken, boekjes, tijdschriften en periodieken, die alle grotendeels op dezelfde machine gemaakt moesten worden.

Van glossy magazines tot wijkkranten en schoolkranten. Van zangboekjes tot liturgieboekjes en gedichtenbundels. Zo verschillend als de kerstkaarten waren, zo verschillend waren ook de boekjes.

Vandaag zijn we zoals altijd op vrijdagen nog tot 16.00 uur geopend. Een gelijmde paperback gaat vandaag niet meer lukken, omdat de tijd ontbreekt om de lijm volledig uit te laten harden. Maar een boekje met een nietje of een ringband moet nog steeds lukken.

Net als een ‘gewoon’ kopietje, printje, bouwtekening of kleurenprent. Loop gewoon eens binnen of informeer naar de mogelijkheden.

We wensen u alvast prettige kerstdagen!

Lees ook: samenloop van periodieken, printing on demand, kleine oplage boekjes, tijdschrift, magazines en boeken

boeken boekjes periodieken liturgieboekjes dichtbundels druk en digitaal print in kleur en zwart

boeken boekjes periodieken liturgieboekjes dichtbundels druk en digitaal print in kleur en zwart