Beste wensen voor 2024

en een goede jaarwisseling

Een deel van onze klanten is van Kerst tot in het nieuwe jaar gesloten. Toch hebben we de afgelopen dagen niet stil gezeten.

Zoals al vermoed, waren er Nieuwjaarskaarten te maken. En wordt er in het nieuwe jaar met een nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl begonnen en moest daar toch briefpapier voor gedrukt worden.
En waren er toch een aantal (liturgie)boekjes nodig die ook nog afgedrukt en geniet moesten worden.

Zo was er nog meer allerhande print-, plot- en drukwerk die ook in de laatste (werk)dagen van het jaar gewoon doorgaan. Zoals bouwtekeningen, flyers, stickers, posters, presentaties en kalenders.

Maar voor nu zijn de vloeren geveegd, de papierbakken geleegd en staan de machines uit. De laatste klanten hebben hun werk opgehaald en is de bedrijfsdeur voor dit jaar dicht.

Ook een printje of iets ander drukwerk nodig? Voor dit jaar gaat dat dus niet meer lukken, maar informeer gewoon eens wat mogelijk is, of loop gewoon eens binnen. Dinsdag 2 januari gaat de deur om 8 uur weer open.

Rest ons nog om u allen te bedanken voor het afgelopen jaar en het allerbeste te wensen voor 2024! Een goede jaarwisseling toegewenst

beste wensen voor 2024