Nieuw jaar, nieuwe opdracht

afwijkend grootformaat poster

Voor een deel van onze vaste klanten begint het nieuwe jaar ‘pas’ de volgende werkweek.

Toch hebben de machines ook deze week ‘gewoon gedraaid’. De eerste plotopdracht stond dinsdagmorgen direct al in de mailbox in de startblokken.

Naast dergelijke bouwtekeningen, ook het gebruikelijke ‘losse’ printwerk en niet te vergeten nieuwjaarswensen en andere ansichtkaarten.

Maar ook deze afdruk van een reproductie van een kunstwerk dat de opdrachtgever in bezit had en op 2 verschillende locaties wilde gebruiken. Omdat het formaat 1:1 moest blijven, ging de afdruk de (formaat)mogelijkheden van onze eigen machine te boven. Maar in samenwerking met onze specialiteitenpartner konden we de afdruk binnen enkele dagen bij de lijstenmaker afleveren.

Mochten onze interne productie- of afdrukmogelijkheden tekortschieten kostentechnisch ongunstig zijn, dan proberen we altijd een alternatief te bieden van deze partner. Houdt er in dat geval wel rekening mee, dat zo’n opdracht wat langer duurt, maar dan vermelden we altijd een indicatieve levertijd in de offerte.

Voor ‘regulier’ print-, plot- en scanwerk is het vaak klaar-terwijl-je-wacht. Dus loop gewoon eens binnen of zo informeer naar de mogelijkheden…

Lees ook: poster mag het er eentje meer zijn?, bouwtekeningen kopie, plot scan, speciaal drukwerk specialiteit

nieuw jaar, nieuwe opdracht: plotwerk printwerk scanwerk groot formaat poster

nieuw jaar, nieuwe opdracht: plotwerk printwerk scanwerk groot formaat poster