Pennen met opdruk

full colour, logo, gepersonaliseerd

Keurig netjes,strak in het gelid, staan deze pennen in de verpakking, klaar voor de opdrachtgever.

Dankzij onze specialiteitenpartner kunnen we nu ook direct dergelijk opdrachten aannemen en de afgelopen weken leverden we dan ook verschillende opdrachten van pennen af.

Toch is de link met een drukkerij niet zo ver gezocht als je in eerste instantie wellicht zou denken. Want een pen is ‘maar een pen’. Maar met de opdruk van een logo wordt het direct een ‘gadget’ of reclameproduct wat je naamsbekendheid vergroot.

De pennen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. En elke versie kent een eigen mate waarin de pen gepersonaliseerd kan worden.
Op de foto staan zogenoemde ‘kific-pennen’, eigenlijk de basic uitvoering van de pennen in ons assortiment. Hierbij is de houder van de pen wit, maar er kan een logo in full colour opgedrukt worden. De clip is echter in verschillende kleuren mogelijk.

Kific-pennen zijn van kunststof, maar er zijn ook luxere pennen van metaal, waar al dan niet ook een full colour logo op gedrukt kan worden, dan wel het logo erin gegraveerd wordt.

Net zoals bij onze andere drukwerkspecialiteiten geldt ook voor de bedrukte pennen, dat we deze aanbieden op offertebasis en niet ‘klaar-zijn-terwijl-je-wacht’.

Loop gewoon eens binnen, of informeer naar onze mogelijkheden. Dat hoeven geen pennen te zijn, maar kan natuurlijk ook voor ‘gewoon’ druk-, optie-, print- of plotwerk …

 

Lees ook: drukwerkspecialiteiten, specialiteit: rollup-banner, specialiteit: bierviltjes, specialiteit: luxe visitekaartje, specialiteit: sticker op rol

pennen met opdruk, full colour, met logo gepersonaliseerd

pennen met opdruk, full colour, met logo gepersonaliseerd