Drukwerk huisstijl en scanwerk

briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, (archief)bouwtekeningen

Als bedrijf kan je niet zonder huisstijl. Of het nu gaat om enkel je online uitdrukkingen zoals website of e-mail. Maar zeer zeker ook om je fysieke uitdrukkingen op papier.
Voor een van onze opdrachtgevers konden we weer een nieuwe (jaar)voorraad briefpapier, enveloppen en visitekaartjes afleveren.

Scannen van (bouw)tekeningen voor of uit archief doen we met regelmaat, eigenlijk dagelijks. Maar meestal zijn dat een paar originelen per keer. Afgelopen week kwamen echter enkele kratten langs onze balie om te scannen.
Wij scannen deze in principe naar 300 dpi naar PDF. Doordat onze grootformaatscanner geen ‘flatbed’-scanner is, maar de originelen door een rollensysteem in de machine worden doorgevoerd, is dit wel beperkt tot ‘flexibele’ originelen. Originelen die op een dikkere ondergrond zijn opgeplakt kunnen niet doorgevoerd worden.

Ook drukwerk, of ‘gewoon printwerk’ nodig? Of heb je (bouw)tekeningen waarvan je een kopie, afdruk of scan nodig hebt?
Loop gewoon eens binnen of informeer naar onze mogelijkheden.

En mocht je op een van de vrijmarkten op Koningsdag je verzameling hebben weten aan te vullen. Wij hebben nog enkele exemplaren authentieke letterbakken uit onze zetterij staan. Zo zou je op een originele manier je verzameling aan de muur kunnen hangen…

 

Lees ook: frisse start-nieuw briefpapier, archiefwerk-scannen bouwtekeningen, black friday, letterbak

drukwerk huisstijl: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes; scannen bouwtekeningen

drukwerk huisstijl: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes; scannen bouwtekeningen