Bouwtekeningen

Kopie, Plot, Scan

Als je er niet dagelijks mee te maken hebt, moet je misschien even achter je oren krabben waar je terecht kunt voor het vermenigvuldigen van bouwtekeningen.

Bij een klant stonden stonden we afgelopen week hoog in haar zoekresultaten. Maar toch vroeg ze aarzelend of wij die konden kopiëren. Nou dat was geen probleem.

Bouwtekeningen zijn voor ons gewoon dagelijkse praktijk. Of het nu is om een pdf-bestand af te drukken, een hardcopy papieren origineel te kopiëren of een archief exemplaar naar pdf of tiff in te scannen.

En nog waren de originelen kleiner dan gedacht, zeer zeker geen A0. Maar ook dat is geen probleem. Onze printer heeft een maximale scan- en rolbreedte van ca 90 cm. En dan rollen in de standaard DIN-breedtes van ca 84 cm (A0), ca 60 cm (A1) en 42 cm (A2). Dus ook afwijkende of langere maten is geen probleem.

En in principe worden de afdrukken standaard en automatisch door de machine gevouwen naar A4. Maar een gerolde afdruk is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Gewoon een kwestie van ‘een vinkje uitzetten’.

Ook een kopie/afdruk van een bouwtekening nodig? Loop gewoon eens binnen…

(Lees ook: scannen voor het archief, oude bouwtekeningen, lange bouwtekening)

bouwtekening kopie plot afdruk scan

bouwtekening kopie plot afdruk scan