save-the-date kaarten

digitaal printen kaarten, ook trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen, ansichtkaarten

Save-the-date-kaarten zijn niet direct een dagelijks of zelfs wekelijkse opdracht. Des te opvallender was het voor ons dan ook dat er deze week 3 van dergelijke opdrachten kort achter elkaar binnen kwamen.

En ook deze kaarten kun je zo persoonlijk maken als je maar wil. Een andere papiersoort, net iets anders formaat of een afwijkende vorm, of specifiek lettertype, de mogelijkheden zijn legio.

Sowieso is bijna meer dan zo’n 95% van de kaarten (uitnodigingen, trouwkaarten, ansichtkaarten, geboortekaartjes, rouwkaarten) op basis van eigen ontwerpen van de opdrachtgevers.

Een hoogst enkele keer wordt er nog een keuze gemaakt uit bestaande collecties.
Maar we hebben nog steeds ‘zoals vroeger’ enkele modelboeken ‘fysiek’ klaar staan bij onze balie. Hoewel onze leverancier hun collectie (vaak) uitgebreider online heeft staan.

Ook een kaartje nodig? Of ‘gewoon’ een kopietje of bouwtekening? Loop gewoon eens binnen of informeer naar de mogelijkheden? Want zeker bij kaarten wil je het papier soms zien en ‘voelen’. Dat is vaak gewoon niet goed te zien of te bepalen enkel van een plaatje.

lees ook: staat niet op de kaart, een laatste groet, kaarten afdrukken, volle maan

save-the-date-kaarten digitaal printen kaarten geboortekaartjes trouwkaarten, ansichtkaarten

save-the-date-kaarten: digitaal printen kaarten ook: trouwkaart geboortekaartje uitnodiging ansichtkaart