Jaargangwedstrijden 2024

printwerk, roll-up banners, vinylstickers

Komend weekend worden in zwembad de Vliet weer de Jaargangwedstrijden gezwommen. Twee dagen komen 94 verenigingen uit het hele land , van Groningen tot Roermond, met hun jongste wedstrijdzwemmers naar Leiden voor deze grote wedstrijd.

Voor ons beginnen de Jaargangwedstrijden meestal al zo ergens na de zomer met het samenstellen van het logo van de nieuwe editie.
Dit jaar worden ze voor het eerst in het ‘nieuwe Combi-bad de Vliet’ gezwommen. De nieuwe roll-up banners voor ‘de aankleding’ van de hal zijn al een tijdje binnen en ‘getest’. En ook d evinylstickers voor het nieuwe accent op het ‘ereschavot’ zijn gemaakt.

Nadat de inschrijvingen zijn gesloten, programma samengesteld en bestanden verstuurd, beginnen onze verdere werkzaamheden.
Bij zo’n wedstrijd komt namelijk nog het nodige papier- en afdrukwerk kijken. Dat komt al lange tijd bij ons van de printers ‘rollen’. En net als het logo is dat een kleurrijk geheel. De programma’s voor beide dagen zijn inmiddels ook klaar. En alle overige benodigdheden voor de officials en de entree zijn ook afgeleverd.

Wij zijn zelf dan wel niet de beoogde leeftijdsgroep, dus u zult ons niet ìn het water aantreffen, wel langs de badrand als official of als vrijwilliger bij de wedstrijd.

Wij wensen alle deelnemers een heel mooi en sportief weekend.

Lees ook: Jaargangwedstrijden 2022, printen klaar, zwemmen maar

Jaargangwedstrijden 2024: digitaal printen programma's, roll-up banners, vinylstickers

Jaargangwedstrijden 2024: digitaal printen programma’s, roll-up banners, vinylstickers