Drukwerk & Printwerk

geboortekaartjes, dankbetuiging, posters, programma’s etc.

Afgelopen week was er niet een opdracht die er specifiek uitsprong om aandacht aan te besteden. Toch waren de opdrachten er niet minder gevarieerd om.

De ene keer hadden we een klant aan de balie om de proef van hun geboortekaartje te bekijken. Daarbij zat toch een hiaatje in het bestand, want de kleuren kwamen anders op de print dan hij had ‘bedacht’.

De andere keer konden dankbetuigingskaartjes worden opgehaald. Door een eigen foto, kregen die een zo gewenst persoonlijk tintje.

Natuurlijk hadden we aandacht kunnen besteden aan de wijkkrant die we in productie hadden en afleverden. Maar zoals eigen aan een periodiek, was deze al eens eerder aan bod gekomen in de posts.

Binnen de klantenkring hebben we verschillende sportverenigingen die elk dit weekend wedstrijden op het programma hadden staan. Zo hebben we zeker vijf wedstrijden van de benodigde papieren voorzien. En niet te vergeten de routekaart voor een gezamenlijke vaartocht.

En ook een aantal opdrachten van studenten van een opleiding in Amsterdam. Elk van hen wist Leiden te vinden voor het afdrukken van de bouwtekeningen voor hun lesopdracht.

Al met al een kleine greep uit de opdrachten deze week, die net iets meer waren dan een enkele kopie. Maar heeft u een enkele (of meer) kopie(ën) nodig, of bouwtekeningen, een poster of volstrekt iets anders? Loop gewoon eens binnen of informeer naar onze mogelijkheden. Valt het niet onder ons directe assortiment, dan kunnen we wellicht iets voor u betekenen binnen het specialiteitenassortiment.

Lees ook: geboortekaartjes, klassiek met een moderne twist, een laatste groet, periodiek met een gouden randje, printwerk voor op en in het water

Drukwerk & Printwerk: geboortekaartjes, dankbetuigingen, wijkkrant, affiches, programma's, bouwtekeningen

Drukwerk & Printwerk: geboortekaartjes, dankbetuigingen, wijkkrant, affiches, programma’s, bouwtekeningen