Flyers

digitaal print in Full Colour, tot 300 gram

Flyers kom je overal tegen, of het nu is in de supermarkt, of dat je ze op straat ‘ in je hand gedrukt’ krijgt. De afgelopen periode leverden we er weer een aantal af.

Het meest voorkomende gewicht daarbij is 120/135 gram. Maar dat kan natuurlijk op zwaarder papier, in beginsel tot wel 300 gram. Deze dikkere flyers vallen bij ons in de categorie ‘flyer kaarten’.

In principe ben je ook niet gebonden aan vaste maten. Hoewel A6 (105×148 mm) en A5 (210×148 mm) wel het meest gangbaar zijn. Maar de bijgaande flyers waren vierkant.

Een afwijkende vorm? Ook dat kan. Maar dat kost wel extra (afwerk- en snij)tijd. Informeer in zo’n geval dan eerst even of de vorm kan en of het bijvoorbeeld gezien de oplage en snijvorm wel binnen het tijdsbestek haalbaar is.

Soms is het zelfs mogelijk om de flyers ‘zo goed als klaar-terwijl-je-wacht’ af de drukken. Zo ook deze week. Hoewel we er sowieso altijd al naar streven om een opdracht zo snel mogelijk in productie te nemen.

Ook flyers nodig? Of drukwerk, printwerk, bouwtekeningen of geboortekaartjes? Loop gewoon eens binnen of informeer naar de mogelijkheden …

Lees ook: kleur bekennen, wat staat er op het programma, printwerk oh zo gevarieerd, wikkelfolder of tweeslagfolder,

flyer digitaal print full colour to 300 gram

flyer digitaal print full colour to 300 gram