(t)rouwkaarten

kaarten digitaal print in kleur

(trouwkaarten, geboortekaarten, uitnodigingen, rouwkaarten)

Kaarten zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Ze zijn wel een haast dagelijks onderdeel van de opdrachten die we maken.

Hoewel het nog niet ‘het seizoen’ is, dat we veel/meer trouwkaarten maken, gingen er deze week binnen enkele dagen toch zeker 4 opdrachten voor trouwkaarten over onze balie.

We hebben wel een aantal bestaande collecties kaarten in huis, toch waren al deze gebaseerd op een eigen ontwerp. En ook weer zo uniek, persoonlijk en verschillend van elkaar.

Dat is ook het voordeel van digitaal print. Je kan er bij de bedrukking zo persoonlijk maken als je wil en ook nog een variatie aanbrengen door net een andere papiersoort te kiezen.

Aan de andere kant van het spectrum kaarten bevinden zich natuurlijk rouwkaarten. Ook hier kan je door digitaal print net die persoonlijke unieke touch geven, die juist bij deze kaarten zo belangrijk is. Dergelijke kaarten zijn voor ons geen dagelijks, of zelfs wekelijks werk, maar het komt wel voor, zo ook deze week.

Ook een kaart nodig? Voor eender welke gelegenheid? Informeer eens naar de mogelijkheden of loop gewoon eens binnen. Natuurlijk ook voor ‘gewoon’ print-, kopie-, scan-, plot- of drukwerk…

Lees ook: laatste groet, save the date, staat niet op de kaart, vol van volle maan

kaarten: trouwkaarten, rouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen digitaal print

kaarten: trouwkaarten, rouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen digitaal print