boeken, boekjes

digitaal print boeken, brochures, folders, programma’s, boekjes

Boeken, boekjes, brochures, folders, programma’s vormden eigenlijk het leeuwendeel van de opdrachten/aanvragen/leveringen die we deze week hadden.

En dan in allerlei verschijningsvormen. Een enkel exemplaar van een publicatie, die net even gemakkelijker leest op papier en als paperback ingebonden dan enkel op een beeldscherm.
Een portfolio voor de studie, geprint met calque tussenbladen en creatief ingebonden met meegebrachte bindringen.

Maar ook een eerste exemplaar en vervolgens een lees- en correctieproef van een boek dat later in een handelsversie in oplage uitgegeven gaat worden. Of die eerste proef die in kleinere oplage in eigen beheer afgedrukt wordt.

Brochures, die vanaf onze balie rechtstreeks de koffer in gingen voor een beurs in Amerika.
En ook weer programma’s voor verschillende (zwem)wedstrijden hier in de regio.

Maar ook ‘gewoon’ printwerk kwam nog genoeg aan bod deze week. Een printje hier, een presentatie daar, of een bouwtekening.
Het was alleen opvallend dat een groot deel ingebonden moest worden: een eenvoudig nietje in de hoek, geniet gebrocheerd, gelijmd ingebonden als softcover/paperback of juist een metalen ringband.

Juist met enkele/kleine oplages exemplaren kunnen we u (vaak al direct) van dienst zijn. En bij grotere oplages, kunnen we altijd terugvallen op onze specialiteitenpartner of een offerte opstellen.

Loop gewoon gewoon eens binnen of informeer naar de mogelijkheden…

Lees ook: alles komt goed, printing on demand, wat staat er op het programmaprintwerk voor op en in het water, magazine & presentatie

boeken, brochures, programma's, boekjes folders, digitaal print

boeken, brochures, programma’s, boekjes folders, digitaal print